13. 7. 2014

Vzdělání: vysokoškolské

Povolání: učitelka

Funkce v ZO: předsedkyně organizace

Záliby: Knihy, filmy, divadlo, hudba, příroda, historie, výtvarné umění ,  společenské aktivity, diskuse

Kontakt: lenakod@seznam.cz

Proč jsem u zelených: Do komunální  politiky bych spolu s dalšími lidmi z naší kandidátky chtěla vnést ducha spolupráce, slušného dialogu, konstruktivního myšlení  a pocitu zodpovědnosti za svá rozhodnutí. Nesnáším nespravedlnost, intriky, nactiutrhačství, povýšenost a hrubé chování. Ráda bych svým působením přispěla ke zklidnění celkové výbušné atmosféry mezi politiky v našem městě. U lidí obdivuji čestnost, kreativitu, odvahu, slušnost a bystrý úsudek. Také si myslím, že lidé v politice by měli mít ideály, protože tací lidé se nenechávají tak snadno vmanipulovat do sítě korupce spřádané lidmi bez ideálů.

Čím chci přispět: Chtěla bych usilovat o větší zapojování veřejnosti do dění v Klášterci. Myslím si, že cestou k úspěchu je opravdu angažovaná společnost. Zajímejme se a nepřehlížejme nepravosti.